Onze partners

Mooie servers zoals nueenserver.nl kan aanbieden kan natuurlijk niet zonder uitstekende partners. Op deze pagina kan je zien met wie wij samen werken om onze producten aan u aan te bieden.

Cloudlinux

CloudLinux OS is het toonaangevende platform voor multitenancy systemen. Het verbetert de stabiliteit, dichtheid en beveiliging van servers door elke gebruiker te isoleren en toegewezen serverbronnen te laten gebruiken.

cPanel & WHM

Ons webgebaseerd controlpanel maakt sitebeheer een fluitje van een cent. Stel uw klanten in staat en bied hen de mogelijkheid om elk facet van hun website te beheren met behulp van eenvoudige, point-and-click software. 

Kernelcare

KernelCare brengt uw kernel onmiddellijk bij met alle beveiligingsupdates, zonder opnieuw op te starten. Zo voorkomt u downtime en heeft u toch altijd uw kernel up to date. Kernelcare is standaard inbegrepen in Imunify360.

 

Litespeed Web Server

LiteSpeed Web Server bespaart resources zonder concessies te doen aan prestaties, veiligheid, compatibiliteit of gemak. Wanneer u Apache vervangt door LiteSpeed, verdubbelt u uw maximale capaciteit en heeft u geen cachinglaag van derden meer nodig – alles in 15 minuten zonder downtime!

 

040Hosting

040Hosting is onze hoofd branch, als u toch liever een managed server heeft, of misschien niet zoveel resources nodig heeft als dat van een unmanaged server, dan raden we aan om eens op onze site van 040Hosting te kijken.

 

 

Imunify360

Imunify360 is een volgende generatie beveiligingsoplossing, gebouwd voor Linux VPS-, Dedicated- en Shared-servers. Het maakt gebruik van herd-immuniteit en een zeslaagse aanpak om totale bescherming tegen aanvallen te bieden.

 

 

Ongelimiteerde dataoverdracht

Geen idee hoeveel bandbreedte u nodig heeft ? Maar wil u ook niet voor verrassingen komen te staan ? Dat begrijpen wij, daarom zijn alle servers ongelimiteerd en blijven uw kosten beheerst.

Hosting Paneel

Of u nu Plesk of cPanel wil gebruiken, U bent bij het juiste adres. Natuurlijk heeft niet iedereen een Hosting paneel nodig, maar mocht u er een nodig hebben dan heeft u de keus. Voor een kleine bijdrage heeft u een Plesk of cPanel licentie bij uw server.

Sever Locatie

Servers in Europe of America ? Bij ons kan u kiezen tussen twee top data centers. U kan kiezen tussen ons data centrum in Europa/Strasbourg of ons data centrum in America/St.Louis. Prijzen zijn in beide locaties het zelfde, lekker gemakkelijk dus.

Unmanaged

Onze server zijn unmanaged, dit wil zeggen wij beheren de hardware maar u installeerd en configureerd uw server zelf, wij hebben geen toegang tot uw data. Mocht er toch iets fout gaan met de hardware dan helpen we u deze te vervangen zonder verdere kosten.

Vrijheid

Totale vrijheid betekend voor ons flexibiliteit, we hebben geen lang lopende contracten en u mag uw server gewoon per maand opzeggen. En mocht u een kleinere server of juist grotere server nodig hebben dan regelen we dit graag voor U.

Bekende naam

Nu een Server .nl is niet een nieuwe speler op de markt maar onderdeel van 040Hosting welke al meer dan 15 jaar in de hosting markt een goede naam heeft opgebouwd. Onze facturen aan u komen dan ook gewoon via 040Hosting.

Makkelijk betalen

Bij Nu een Server is het betalen van uw server erg makkelijk. U kan dit doen met Paypal, Creditcard (mits 3d Secure), of een van de online bank betalingen zoals iDeal of Sofort.

24x7 Hardware Support

Een server is hardware, hardware gaat soms kappot, dat kan gebeuren, maar natuurlijk zijn wij hier 24h per dag 7 dagen per week om uw hardware te vervangen, in de meeste gevallen binnen 4 uur. Daar mag u op rekenen.

Super Snel Online

Elke server zal geconfigureerd moeten worden, maar dat kunnen wij snel. Bij Nu een Server besteld u en heeft u binnen kantoortijden binnen 4 tot 8 uur uw server online, in veel gevallen zelfs sneller.